De vereniging gaat vanaf 1 maart nóg meer samenwerken met The Archery Company. Belangrijk uitgangspunt is dat de sport en de sporter altijd centraal staan. Of dit nu een aankomend talent is, een wedstrijdsporter of juist de recreatieve sporter, bij ons is er plaats voor iedereen die graag aan handboogschieten wilt doen.

De vereniging zorgt voor de thuisbasis, is de cement tussen de voegen en de plaats waar iedereen elkaar ontmoet en gezellig met elkaar de sport bedrijft. The Archery Company verzorgt de trainingen, de materialen, de abonnementsvormen, de ledenwerving, masterclasses, cursussen, etc.

Wat verandert er dan?

Wij gaan werken met abonnementen. Iedereen die wil gaan handboogschieten kan een abonnement, een tienrittenkaart of een losse les kopen. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van de vereniging.
Voor de sporters die regelmatig willen deelnemen aan wedstrijden en competities is er de mogelijkheid om lid te worden van de vereniging. Het lidmaatschap van The Archery Club houdt tevens in dat de sporter lid wordt van de Nederlandse Handboog Bond (NHB).

Voor meer informatie over de tarieven kijk op de lidmaatschapspagina.