Trimboe

De vrije sport

Over Trimboe

Wat houd het precies in?

Zoek je een leuk, uitdagende training dan is dit iets voor jou! Op een prachtig gelegen buiten terein heet (TAC) The Archery Club je altijd welkom!
________________________________________

Wat houd het precies in?

Elke maand zetten wij als club een leuk parcours uit op ons prachtige buiten terein met 15 doelen. De doelen kunnen verschillen de ene keer werken we met 2D blazoenen en de andere keer met Veld blazoenen. Ons motto blijft altijd staan Iedereen is welkom! Dus ook mogen andere clubs aanschuiven bij deze training.

Wat is de prijs?
Wij vragen als club een kleine bijdrage van € 7,50 per persoon per sessie. Deze bijdrage wordt gebruikt voor onze vrijwilligers die het parcours iedere keer weer opnieuw opbouwen en onderhouden. En we sparen voor een mooi doel om een 3D parcours met 24 doelen op onze mooie locatie kwijt te kunnen. Zo help je ons én de handboogsport met het opbouwen van een breed aanbod van mooie schietlocaties.

Wil je mee doen?

Ben je geïnteresserd in de trimboe training? Dan ziet u hieronder op de pagina een kalender waar u zichzelf kan opgeven.Lukt het niet? Dan kunnen deze documenten u helpen: Account aanmaken en Zoek en Boek.

Wat bied onze Trimboe?

\

Een prachtige schietlocatie

\

15 doelen

\

Samen plezier maken

\

Lange en korte afstanden

\

Materiaalgebruik kan met overleg geleverd worden

Inschrijven

Iedereen is welkom!

SAMEN VOOR DE SPORT!

Wij heten iedereen welkom die interesse heeft in de trimboe training.  Wilt u zich opgeven dan kan het via bijbehorende kalender. Wel vragen wij als club een kleine bijdrage van €7,50 per persoon per sessie.
Hopelijk tot snel!

EVERYONE DESERVES TO BE A HERO

Ben jij geïnteresseerd in boogschieten en wil jij het graag een keertje proberen? Kom gewoon langs! Ervaring of geen ervaring het maakt allemaal niets uit. Iedereen is welkom!

Adres

Roer College Schöndeln
Heinsbergerweg 184
6045 CK Roermond

Trainingstijden

Di & Do 19:00 - 21:00
Wo 16:30 - 17:45 (jeugd)
Zo 10:00 - 12:00